isha's FotoPage

By: isha fariz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Friday, 12-Jan-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
NURISH QAYRA



hi..saya nurish qayra. 3 months old.


Thursday, 11-Jan-2007 01:01 Email | Share | | Bookmark
Naim Qayyum



hi semua kawan kawan. mama saya baru upload gambar ni. ni gambo paling latest aidiladha lepas. saya baru dapat adik gurl nama NURISH QAYRA. tapi gambar dia tak sempat nak upload lagik..lepas lepas ni la yer..
sori pada sesepae yg bagi wish hari raya hari tu..mama saya tak sempat reply sbb masa tu kat melaka. ok..mama akan update gambar saya bile dia tak bz nnt. enjoyy....


Thursday, 18-May-2006 03:09 Email | Share | | Bookmark
Latest Naim Qayyum



mama saya bz sgt sampai tak sempat upload gambo saya...ni latest gambo saya masa b'day party saya yg ke-1 thn..skang saya dah berumur 1 thn 2 bln...saya kena jd anak dan abg yg baik sbb sian kt mama saya dok bawak adik saya dlm perut..so saya takleh jd noti boy....hehehehehe...gambo2 saya yg seterusnye akan diupdet bile mama saya tak bz nnt..enjoy viewing....


Monday, 8-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 27 photos...


Sunday, 7-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Majlis cukur jambul

blom mule lagik dah tido
sian papa kene dokong
majlis dah start
View all 16 photos...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net